Finansieringsformers rättsliga reglering

Finansieringsformers rättsliga reglering - Axel Adlercreutz, Magnus Pfannenstill | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Axel Adlercreutz, Magnus Pfannenstill
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Finansieringsformers rättsliga reglering.pdf
ISBN
1173715474737

BESKRIVNING

Denna bok ger en integrerad framställning av de mestadels sakrättsliga frågor som aktualiseras vid finansieringsverksamhet. Realsäkerhetsfrågorna vid kreditgivning och annan finansieringsverksamhet står i förgrunden.Boken inleds med en koncis framställning av det nödvändigaste i sakrätten. Därefter följer särskilda kapitel om ägarförbehåll (återtagandeförbehåll) som kreditsäkerhet, olika slag av panträtt i lös egendom, fastighetspant och lagstiftningen om företagshypotek. Slutligen följer avsnitt om leasing och factoring, där bl.a. avtalsregleringen analyseras. Ett rikt illustrationsmaterial konkretiserar framställningen.I denna femte upplaga har talrika ändringar gjorts främst i anledning av lag om företagshypotek (2008:990).Boken är främst avsedd som en sakrätt för ekonomer, t.ex. handläggare av kreditärenden och revisorer. Även jurister torde ha nytta av en framställning som inte följer de traditionella juridiska mönstren.

Skickas senast imorgon. Köp boken Finansieringsformers rättsliga reglering av Axel Adlercreutz, Magnus Pfannenstill (ISBN 9789144066158) hos Adlibris.

inte betalar för en köpt vara, kan det i förlängningen leda till verkställighetsåtgärder av Finansieringsformers rättsliga reglering Axel Adlercreutz, Magnus Pfannenstill . Se alla annonser från sara.

RELATERADE BÖKOR