Tio klassiska risker i projekt : och hur man vänder risk till möjlighet

Tio klassiska risker i projekt : och hur man vänder risk till möjlighet - Henrik Szentes | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Szentes
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Tio klassiska risker i projekt : och hur man vänder risk till möjlighet.pdf
ISBN
2532511226989

BESKRIVNING

Hur du lyckas med dina projektProjekt är en vanlig arbetsform i de flesta verksamheter, men vägen till målet kantas av risker. I olika ramverk och modeller för projektledning lyfts följaktligen riskhantering fram som en nyckelaktivitet för att åstadkomma lyckade projekt.Den här boken beskriver tio risker som är klassiska i projektsammanhang och ger råd kring hur projektledare tillsammans med sin organisation kan bemöta dem. Gemensamt för många av riskerna är att de bottnar i mänskligt beteende och bristande kommunikation, vilket utvecklas och exemplifieras i boken. Författaren förklarar dessutom hur strukturerad riskhantering kan användas för att hitta alternativ och generera nya möjligheter. Boken vänder sig till projektledare, chefer och alla andra som på något sätt kommer i kontakt med projekt som arbetsform. Projekten kan handla om allt från att utveckla nya produkter eller att i samarbete med kund leverera en anpassad lösning, till att införa nya arbetssätt eller flytta verksamheten till nya lokaler. HENRIK SZENTES är företagare och forskare inriktad på projektorganisationer. Efter civilingenjörsexamen 1993 har han arbetat i olika ledarroller i flera branscher, och driver sedan 2010 eget konsultbolag med inriktning mot riskhantering och beslutsfattande i främst stora och komplexa projekt. Henrik är även en uppskattad lärare, föreläsare och moderator. 2016 doktorerade Henrik i ledarskapsrelaterade paradoxer i projekt och projektbaserade organisationer.

Boken vänder sig till projektledare, chefer och alla andra som på något sätt kommer i ... Tio klassiska risker i projekt : och hur man vänder risk till möjlighet. Prøv Storytel Tio klassiska risker i projekt : och hur man vänder risk till möjlighet.

Köp boken Tio klassiska risker i projekt - Och hur man vänder risk till möjlighet av Henrik Szentes (ISBN 9789188953032) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR