Träna ledarskap

Träna ledarskap - Palle Lundberg, Sara Henrysson Eidvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Palle Lundberg, Sara Henrysson Eidvall
DIMENSIONERA
4,58 MB
FILNAMN
Träna ledarskap.pdf
ISBN
2732683065334

BESKRIVNING

En inspirerande bok för alla som redan är ledare eller som är på väg att bli det. Här får du konkreta och verklighetsbaserade övningar för att träna ditt ledarskap. Du får lära dig hur du planerar och följer upp din träning.Genom att ta din roll som ledare blir du tydligare och det blir lättare för medarbetarna att följa dig mot det gemensamma målet - en effektivare verksamhet. Läs mer på författarnas hemsida tranaledarskap.se

Du kommer att… Träna kroppen och hjärnan med roliga lekar är en uppföljare till Träna med roliga lekar utomhus (2011), med ett antal nya övningar och lekar. Nytt i häftet är även kopplingen mellan rörelse och lärande, där forskning visar att det finns ett samband.

Inte heller som chef. Jonas Eriksson har gjort en framgångsrik karriär som fotbollsdomare och är numera även entreprenör, han håller på att bygga upp en kedja av gymanläggningar i ... Träna ledarskap.

RELATERADE BÖKOR