Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling

Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling - Gabriella Fägerlind | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriella Fägerlind
DIMENSIONERA
11,18 MB
FILNAMN
Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling.pdf
ISBN
2746225585316

BESKRIVNING

Varför ska arbetsplatser satsa på mångfald? Är det lönsamt? Hur ska chefer och medarbetare agera i praktiken för att ta till vara mångfaldens fördelar? Hur kan mångfald mätas och följer man upp mångfaldsarbete? Mångfald i praktiken ger svar på dessa och många andra frågor. Boken vänder sig till dig som är chef eller ledare, men även till HR-personer och medarbetare. Den beskriver hur arbetsplatser och organisationer, genom ett framgångsrikt mångfaldsarbete, kan bli mer attraktiva och konkurrenskraftiga. Genomgående varvas erfarenheter från arbetsplatser och resultat av forskning med praktiska tips och diskussionsfrågor.Läs merNyckeln till framgång är att organisationens kultur är inkluderande och att chefer praktiserar ett inkluderande ledarskap. Hur detta kan åstadkommas utgår en central del i boken. Fokus ligger även på hur rekryteringsprocessen och processerna för karriär och utveckling kan utvecklas så att kompetenta personer inte sorteras bort på osakliga grunder vid rekrytering, utveckling och befordran.Om författarnaGabriella Fägerlind (civilingenjör) arbetar sedan 1998 som organisationskonsult med fokus på jämställdhet och mångfald. Hon har bred erfarenhet av jämställdhets- och mångfaldsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Hon har även skrivit Jämställdhet i praktiken (Konsultförlaget/Liber, 2009).

Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling av Gabriella Fägerlind på Bokus.com. Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling / Gabriella Fägerlind.

Det är inget "quick fix" utan arbetet måste underhållas och det kräver resurser och tid. Gabriella är författare till böckerna "Mångfald i praktiken - handbok för verksamhetsutveckling" och "Jämställdhet i praktiken - så utvecklar ni er arbetsplats" med utgångspunkt i forskningen. Frågor besvaras av Eva Bergman, [email protected] För tillfället har vi samlat 1 böcker från Gabriella Nilsson Fägerlind i vår författardatabas.

RELATERADE BÖKOR