Juridikordbok : Svensk-engelsk fackordbok

Juridikordbok : Svensk-engelsk fackordbok - Sven Martinger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Martinger
DIMENSIONERA
10,49 MB
FILNAMN
Juridikordbok : Svensk-engelsk fackordbok.pdf
ISBN
6785257511167

BESKRIVNING

Sverige är en nation med flitiga kontakter inte minst med engelskspråkiga länder. Även om engelska utan tvekan är vårt andraspråk finns det många ord och uttryck där vi kan känna osäkerhet, inte minst då det kommer till fackliga termer.Juridikordbok innehåller främst juridiska termer i engelsk och amerikansk översättning. En hel del användbara termer från närliggande ämnesområden har också tagits med.Denna sjätte upplaga är totalreviderad. Många ord och uttryck har tillkommit, allt i takt med att samhället förändras. En del äldre myndighetsbeteckningar har fått vara kvar i boken med tanke på att referens många gånger görs även till något äldre text där de kan förekomma.Uppslagsorden presenteras i alfabetisk ordning. På det sättet får läsaren en snabb överblick och kan använda sig av det ord eller uttryck som i skrivande stund behöver översättas.

Köp boken Juridikordbok : Svensk-engelsk fackordbok av Sven Martinger (ISBN 9789139018568) hos Adlibris. Fri frakt.

Köp boken Svensk-engelsk fackordbok : för näringsliv, förvaltning, undervisning och f av Ingvar E. Gullberg (ISBN 9789172270930) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR