Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare

Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare - Pia Anderson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Anderson
DIMENSIONERA
5,11 MB
FILNAMN
Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare.pdf
ISBN
7830934691884

BESKRIVNING

Stolta kunder stärker varumärket! Ett starkt och positivt laddat varumärke har blivit en allt mer avgörande konkurrensfaktor. När alla vill ha uppmärksamhet krävs en unik profil för att sticka ut och attrahera kunder, samarbetspartners och medarbetare. En profil som ni bygger medvetet och laddar med ett äkta samhällsengagemang. Människor röstar nämligen med hjärtat och väljer de företag som bryr sig på riktigt. Det gäller att hitta sin SSP (Sustainable Selling Point). Med den här handboken som inspiration och guide kan ni steg för steg integrera de globala målen för hållbarhet i er affär och bygga ert goda varumärke. För att lyckas gäller det att göra kunden överraskat nöjd på alla plan, att se över verksamhetens alla delar. I modellen 5Vtill5P visar Pia Anderson hur ni i tio steg kan arbeta med varumärkes- och affärsutveckling, CSR och digitalisering, i en och samma process. Så att ni effektivt och i 360° kan stärka er konkurrenskraft, så att era kunder blir era bästa säljare. PIA ANDERSON har 25 års bred erfarenhet av affärsutveckling som bygger varumärket. Efter många år på olika reklambyråer och som ledare i varumärkesbyggande processer, driver hon sedan några år tillbaka egen verksamhet som hjälper kunder att medvetet och hållbart bygga det goda varumärket. Pia är också en flitigt anlitad föreläsare, varumärkesledare och utbildare. Detta är hennes andra bok. Sagt om boken:"Jag är övertygad om att det är visionen som är nyckeln till framgång. Det är visionen som medarbetarna och kunderna följer, men den måste vara hållbar. Pias bok har varit till stor hjälp i mina funderingar kring vårt eget visionsarbete. Läs den! Magnus Axelid, grundare, ägare och vd, Relation AB

- Vi kunder är för det mesta nöjda, och vi förväntar oss att bli nöjda. De få gånger ett företag överträffar mina förväntningar brukar jag alltid berätta om det för ... Piapodden handlar om hur du som företagare kan bygga det goda varumärket, så era kunder är stolta över er och blir er bästa säljare.

PIA ANDERSON har 25 års bred erfarenhet av affärsutveckling som bygger varumärket. Efter många år på olika reklambyråer och som ledare i varumärkesbyggande processer, driver hon sedan några år tillbaka egen verksamhet som hjälper kunder att medvetet och hållbart bygga det ... Det här är en sammanfattad version av Bygg det goda varumärket - Så blir kunden er bästa säljare .

RELATERADE BÖKOR