Hjälp! - Sälj är inte min grej : för dig som behöver sälja men egentligen inte vill

Hjälp! - Sälj är inte min grej : för dig som behöver sälja men egentligen inte vill - Karin Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Svensson
DIMENSIONERA
5,31 MB
FILNAMN
Hjälp! - Sälj är inte min grej : för dig som behöver sälja men egentligen inte vill.pdf
ISBN
9654674828830

BESKRIVNING

Tycker du att det är jobbigt att sälja?Behöver du få fler kunder men ser dig inte som säljare?Är du rädd för att uppfattas som påflugen eller tjatig?Det är för dig den här boken är skriven.Karin Svensson, med över 35 års erfarenhet av tjänsteförsäljning mellan företag, vägleder dig så att du kan känna dig trygg genom hela säljprocessen. Hon lär dig att sälja in konsultuppdrag till företagskunder och att få dem att gilla dig för den du är.Här finns konkreta beskrivningar på allt från att paketera och prissätta tjänster till hur du skriver offerter och förhandlar avtal. Genom verklighetstrogna exempel lär du dig hur du hanterar olika typer av kunder. Och varför du inte ska bjuda in till "ett förutsättningslöst möte".

Men den här texten handlar inte om vilken bil som ersatte i40:n. Nej, det här är en guide för vilka alternativ som finns för att sälja den. Mediaskolan.

Perfekt för dig som behöver inspiration på UF eller företagsidéer innan start! Jag är på @Sar linje här. Oavsett om röntgen är ren (allt syns inte på röntgen) så är min fasta övertygelse att en häst med den historik som TS beskriver har ont.

RELATERADE BÖKOR