Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam

Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam - Christer Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Pettersson
DIMENSIONERA
8,22 MB
FILNAMN
Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam.pdf
ISBN
6521419961762

BESKRIVNING

- sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam Har du en webbplats eller en webbutik och vill sälja mer på nätet ? utan att köpa mer reklam? Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det behöver kosta en massa pengar. Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en webbutik. Det är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler ? din sajt, din butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler ? och på så sätt generera mer trafik och försäljning. Du lär känna centrala begrepp som SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, CRM, marketing automation och growth hacking och får tips om lämpliga angreppssätt och användbara verktyg ? och mycket mer. Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på ? precis som när du öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma fler och fler dockor! Christer Pettersson har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing och är en ofta anlitad föreläsare. CD ljudbok: 3 skivorSpeltid:2 t. 26 min.Uppläsare: Isabelle Hüttner Häggstrand

"Dina egna kanaler är din största tillgång" är bokens andemening. Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. "Dina egna kanaler är din största tillgång" är bokens andemening.

?Dina egna kanaler är din största tillgång? är bokens andemening. Och den visar dig hur du ska bära ... Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det behöver kosta en massa pengar.

RELATERADE BÖKOR