Att driva projekt : enkel projektstyrning för stora och små projekt

Att driva projekt : enkel projektstyrning för stora och små projekt - Lars-Göran Skårbratt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Göran Skårbratt
DIMENSIONERA
8,40 MB
FILNAMN
Att driva projekt : enkel projektstyrning för stora och små projekt.pdf
ISBN
1518595003554

BESKRIVNING

Att driva projekt. Enkel projektstyrning för stora och små projekt är Lars-Göran Skårbratts första bok. Med hjälp av ett tydligt och vardagligt exempel, lotsar författaren läsaren igenom alla de faser som ingår i ett lyckat projekt. Här finns också de verktyg och modeller som en projektledare behöver för att analysera projektets potential, samt planera, starta, genomföra, avsluta och utvärdera projektet. Boken vänder sig till både studerande på gymnasier, högskolor och universitet, och till personer i företag, organisationer, kommuner och myndigheter som arbetar eller ska arbeta i projekt. Författaren: Lars-Göran Skårbratt, har mångårig erfarenhet av arbete i projekt i offentlig förvaltning och inom näringslivet. Han arbetar som konsult med inriktning mot projektledning, coachning och utbildning av projektledare.

Våra medarbetare har skiftande bakgrund från en rad olika branscher. Detta gör att vi kan erbjuda vår uppdragsgivare en totallösning utan kompromisser.

Förmågan att kunna ta ansvar för en större och unik arbetsuppgift, som är begränsad i ... Du får också lära dig hur du metodiskt driver ett projekt från start till mål.

RELATERADE BÖKOR