Konsten att föreläsa

Konsten att föreläsa - Tommy Iseskog | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Iseskog
DIMENSIONERA
5,29 MB
FILNAMN
Konsten att föreläsa.pdf
ISBN
7142646623898

BESKRIVNING

Att föreläsa är en konst. Föreläsandets konst handlar i flera avseenden om att inte – att inte falla för frestelsen att gömma sig bakom en powerpointpresentation, att inte krångla till språket, att inte försöka vara lustigare än man är, att inte dra till med en lögn när man får en fråga som man inte kan svara på osv.KONSTEN ATT FÖRELÄSA, som nu föreligger i en femte upplaga, är en personlig berättelse om bl.a. att formulera mål för föreläsningen, att förbereda såväl yttre som ”inre” förhållanden, att våga använda kropp och kroppsspråk i föreläsningen och att tillåta kommunikation.KONSTEN ATT FÖRELÄSA betonar allvar och glädje i ett sammanhang som ofta förknippas med ånger och ångest.

Men i det långa loppet är det en kärlekshandling gentemot oss själva, […] Hur är Tomas Eriksson som föreläsare? Se själv här. Sju videoklipp som hjälper dig att välja Tomas till ditt kommande event.

Vill du avslappnat kunna prata inför andra människor, fånga deras uppmärksamhet och få ut ditt budskap står du inför en konst att bemästra.Det krävs förberedelser och träning för att utvecklas i presentationsteknik. Konsten att föreläsa. av Tommy Iseskog, 1950-(Bok) 2019, Svenska, För vuxna Ämne: Tal (retorik), Presentationsteknik, Muntlig framställning, Upphov: Tommy Iseskog.

RELATERADE BÖKOR