Lagtextsamling i arbetsrätt - för kommuner och regioner

Lagtextsamling i arbetsrätt - för kommuner och regioner Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,17 MB
FILNAMN
Lagtextsamling i arbetsrätt - för kommuner och regioner.pdf
ISBN
8081456197546

BESKRIVNING

Lagtextsamlingen innehåller ett urval av lagar och förordningar som behövs i rollen som arbetsgivare för kommuner, regioner och företag inom offentliga sektorn. I innehållet finns grundläggande arbetsrättsliga lagar men även utdrag ur bland annat skollagen, kommunallagen och andra lagar som har betydelse för anställning inom offentlig sektor.För urvalet står arbetsrättsjurister inom Avdelningen för arbetsgivarpolitik vid Sveriges Kommuner och Regioner. Lagtextsamlingen innehåller gällande regler per den 1 januari 2020.

SKR är en medlems- och arbetsgivarorganisation för landets alla kommuner och regioner. Vi är en politiskt styrd organisation och vår styrelse består av förtroendevalda från kommuner och regioner.

Arbetsrätt för HR inom kommun- och region. Denna arbetsrättskurs har fokus på praktisk arbetsrätt inom kommuner och regioner.

RELATERADE BÖKOR