Ekonomiska sofismer

Ekonomiska sofismer - Frédéric Bastiat | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frédéric Bastiat
DIMENSIONERA
5,40 MB
FILNAMN
Ekonomiska sofismer.pdf
ISBN
8695499651715

BESKRIVNING

Ekonomiska sofismer, av Frédéric BastiatFrédéric Bastiat (1801-1850) är en av den liberala idéhistoriens mest läsvärda författare. Ekonomiska Sofismer är en samling essäer som Bastiat publicerade i ekonomiska tidskrifter på 1840-talet. Detta är första gången essäsamlingen ges ut i sin helhet på svenska. Förordet till den svenska utgåvan är skrivet av Adam Cwejman, ledarskribent på Göteborgs-Posten.

Hjälp oss genom att skicka in ett eget förslag till oss. Vi faktagranskar alla texter/biografier innan de publiceras. Adam Cwejman slår också följdriktigt fast i förordet: "Ekonomiska sofismer bör läsas av alla som vill förstå sin samtid och de eviga ekonomiska debatterna - och plocka isär strider om Uber, 23 and me, Spotify, Airnb, jordbrukssubventioner, regleringar och tullar." 1 § En ekonomisk förening kan i stadgarna föreskriva att, utöver det som följer av 2 kap.

Frédéric Bastiat biografi & produktioner. Det saknas en biografi för Frédéric Bastiat.

RELATERADE BÖKOR