Medier, samhälle, kommunikation

Medier, samhälle, kommunikation - Lars Petersson, Åke Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Petersson, Åke Pettersson
DIMENSIONERA
3,14 MB
FILNAMN
Medier, samhälle, kommunikation.pdf
ISBN
3981067384306

BESKRIVNING

Medier, samhälle och kommunikation för den nya kursen med samma namn. Boken ger grunderna inom området samt en mängd tillfällen för praktiska övningar.Läs merUtmärkande drag- Tidsperspektiv visar förändringsprocesser- Diskuterar och problematiserar mediernas roll i samhället- Aktiverande uppgifterVi lever idag i ett mediesamhälle. Tidningar, tidskrifter, radio, tv, film och internet ger oss information, kunskap och underhållning. Den bild vi har av samhället, har vi i stor utsträckning fått genom medierna. Därför är det viktigt att studera hur massmedierna fungerar i vårt samhälle.Medier, samhälle och kommunikation presenterar mediesamhället ur såväl historiska, nutida och framtida perspektiv. Boken analyserar bland annat svensk och internationell mediestruktur och vilka förändringar som finns inom medie- och kommunikationsområdet. Ett annat område som poängteras är mediernas roll i samhället och vilken betydelse de har för både demokratins utveckling och samtidskulturen.Medier, samhälle och kommunikation innehåller en mängd olika sorters uppgifter som aktiverar eleverna och underlättar inlärningen.Om författarnaLars Petersson är skolledare vid Polhemskolan i Lund och Åke Pettersson är journalist vid Sveriges Radio.

Du får läsa om vilken roll nätmedierna och de sociala medierna har i samhället. Du får veta vad begreppen mediekonvergens och medborgarjournalistik betyder. Pris: 539 kr.

Nyhetsmedier: Massmedier som fokuserar på att leverera nyheter till allmänheten eller en annan målgrupp. Sociala medier: Webbplatser och appar med vars hjälp människor kan ... Medier, samhälle och kommunikation 1, 100p.

RELATERADE BÖKOR