Att leda föreningar : modernt styrelsearbete - bortom tankefällan

Att leda föreningar : modernt styrelsearbete - bortom tankefällan - Magnus Dalsvall, Kjell Lindström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Dalsvall, Kjell Lindström
DIMENSIONERA
12,75 MB
FILNAMN
Att leda föreningar : modernt styrelsearbete - bortom tankefällan.pdf
ISBN
5827388748758

BESKRIVNING

”Att leda föreningar - styrelsearbete bortom tankefällan” Är en bok om utmaningar, utveckling och hur man möter framtiden. Handlar om utmaningen att hantera arvet från våra gamla, invanda perspektiv. Och samtidigt se de möjligheter dagens ”organisatoriska landskap” ger för att utveckla moderna, dynamiska och attraktiva föreningar. Ger en snabb översikt av föreningsvärldens interna och externa utmaningar, framväxten av ”de organisatoriska landskapen”, hur olika tankefällor uppstår samt ett stort antal råd för ett framgångsrikt styrelse och ledningsarbete i en modern förening. Är ett måste för alla som är intresserade av föreningsarbete, organisationsfrågor, ledarskap, utveckling, trender och framtid.”Svensk Innebandy välkomnar verkligen denna bok. Vi har under flera år utbildat hundratals föreningsstyrelser i att leda sin förening. Att nu få samlad kunskap på detta sätt kommer att fungera både som faktabas, inspiration och som ett hjälpmedel att ytterligare höja kompetensen. Att leda en förening är också att vara med och bygga vårt samhälle och i det kommer bokens olika aspekter att vara mycket värdefull. Tack Kjell och Magnus för att ni tog er an detta angelägna ämne.” Tomas Engholm, Ordförande Svenska Innebandyförbundet”Alla föreningsstyrelser - LÄS! DISKUTERA! GÖR NÅGOT! Kjell och Magnus bok är både viktig och riktig för att göra föreningslivet attraktivt och spännande och ge inspiration till banbrytande vägval. De som på djupet vågar starta diskussionen som förs i boken kommer med största sannolikhet att vinna medlemmarnas engagemang.” Marie Hallander Larsson, förbundsstyrelsen, Svenska Ridsportförbundet”Sådana här böcker är normalt inte så här raka, aldrig så här roliga. Och sällan så träffande. Hoppas nu att styrelserna vågar mer än att le och nicka instämmande. Släpp lös kraften!” Mats Janson, Friskis & Svettis Riks

2013 erhöll Kjell "Magnus Söderström-priset" av Linnéuniversitetet och Akademikerförbundet SSR för sina insatser för svenskt personalarbete (HR). Kjell Lindström har medverkat i offentlig utredning. Alla utredningar med Kjell Lindström och deras förslag.

Vårt breda utbud av prisvärda babyprodukter och köks- & baktillbehör gör det enkelt att finna det du behöver för en inspirerande vardag. "Att leda föreningar - styrelsearbete bortom tankefällan" Är en bok om utmaningar, utveckling och hur man möter framtiden. Handlar om utmaningen att hantera arvet från våra gamla, invanda perspektiv.

RELATERADE BÖKOR