Socialförsäkringens A-Ö : Introduktion, ordbok och förklaringar

Socialförsäkringens A-Ö : Introduktion, ordbok och förklaringar - Lars-Göran Hessmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Göran Hessmark
DIMENSIONERA
8,29 MB
FILNAMN
Socialförsäkringens A-Ö : Introduktion, ordbok och förklaringar.pdf
ISBN
2012798838131

BESKRIVNING

Socialförsäkringen berör i princip alla människor under livets olika skeden. Det handlar om rättigheter som är av stor betydelse för den enskilde och som regleras i en av våra allra största lagar – socialförsäkringsbalken. Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten är de ansvariga myndigheterna på området.Socialförsäkringens A–Ö innehåller en introduktion till socialförsäkringsbalken och förklarar genom drygt 600 uppslagsord dess förmåner, ersättningsvillkor och termer. Förklaringarna bildar ett koncentrat av bestämmelserna i balken. Tyngdpunkten ligger på sjukpenning, sjukersättning och arbetsskadeersättning men även föräldrapenningar, vissa pensioner och handläggningsfrågor behandlas utförligt. Socialförsäkringens A–Ö är avsedd som en allmän orientering, vägledning och uppslagsbok till socialförsäkringsbalken. Boken vänder sig till alla försäkrade, enskilt eller i fackklubbar, till intresseföreningar och studiecirklar samt även till jurister och handläggare som inte är specialister på området men som enkelt vill söka efter eller bilda sig en uppfattning om innehållet och förmånerna i balken.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Socialförsäkringsrätt Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Socialförsäkringarna Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Inbunden, 304 sid, 2016, Pris: 448 SEK exkl. moms .

RELATERADE BÖKOR