Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen

Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen - Oscar Berg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oscar Berg
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen.pdf
ISBN
8957431631921

BESKRIVNING

Den snabba digitaliseringen innebär att människors behov, beteenden och förväntningar på organisationer och deras tjänster och produkter förändras i rask takt. Det som är en framgångsrik lösning idag behöver inte vara det imorgon. Digitalisering handlar över allt annat om människor. Om att skapa värde genom att förenkla och berika deras liv med hjälp av digital teknik. I denna bok beskrivs och illustreras på ett lättillgängligt sätt ett antal centrala synsätt, förmågor och arbetssätt som en organisation behöver anamma och utveckla för att överleva digitaliseringen.

För kontakt maila mig på arash(at)vivamedia.se Istället för ett år med goda utsikter har 2020 för många företag handlat om att på bästa sätt försöka anpassa sig, improvisera och övervinna svårigheter. Det har helt enkelt varit nödvändigt att hitta nya arbetssätt och hantera utmaningar som ingen kunde förutspå 2019. SAFe-tågen rullar in hos många av våra kunder och SAFe har etablerat sig som den ledande plattformen för att sy ihop de agila utvecklingsteamen med organisationens övergripande styrning.

Skickas inom 3-6 vardagar ... Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen av Oscar Berg. Häftad, Svenska, 2019-10-15 (1 röst) 219.

RELATERADE BÖKOR