Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam

Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam - Christer Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Pettersson
DIMENSIONERA
12,66 MB
FILNAMN
Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam.pdf
ISBN
5140528625863

BESKRIVNING

- sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam Har du en webbplats eller en webbutik och vill sälja mer på nätet ? utan att köpa mer reklam? Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det behöver kosta en massa pengar. Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en webbutik. Det är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler ? din sajt, din butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler ? och på så sätt generera mer trafik och försäljning. Du lär känna centrala begrepp som SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, CRM, marketing automation och growth hacking och får tips om lämpliga angreppssätt och användbara verktyg ? och mycket mer. Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på ? precis som när du öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma fler och fler dockor! Christer Pettersson har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing och är en ofta anlitad föreläsare. CD ljudbok: 3 skivorSpeltid:2 t. 26 min.Uppläsare: Isabelle Hüttner Häggstrand

Det var åtta år sedan jag skrev något i bokform och det har varit otroligt kul att få skriva igen - hela processen från idé till ett första synopsis till slutresultatet, som tagit många skepnader under skrivandets gång. Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. "Dina egna kanaler är din största tillgång" är bokens andemening. Satsa på bra, strukturerat, efterfrågat och engagerande innehåll och sälj mer i din webbutik, utan att köpa mer reklam.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR