Konsten att få andra att prestera

Konsten att få andra att prestera - Kenth Åkerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenth Åkerman
DIMENSIONERA
9,79 MB
FILNAMN
Konsten att få andra att prestera.pdf
ISBN
5695676428731

BESKRIVNING

”Med glimten i ögat ger den tydliga råd och sanningar som man behöver som ledare. Läs den!” Maria Stagmo, HR chef, Sparbanken Skåne- Hur skulle det var om dina medarbetare tog mer ansvar?- Gjorde bättre resultat? - Blev mer delaktiga i verksamheten? - Och med ännu bättre kvalitet?- Vill du undvika eget energiläckage, onödigt extraarbete och medarbetare som inte gör det som borde göras? I boken får du bl a lära dig coachens fyra uppgifter, frågor som förändrar och verktyg för att få fler lagspelare som presterar mer. Du kan direkt använda dig av det du läser. Praktiskt, enkelt och rakt på sak. Nu utökad med kapitel med tips om att hantera stress.Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges. Kenth Åkerman är en efterfrågad talare och expert inom ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje och service. Med 25 års erfarenhet och med uppdrag i hundratals företag och med tusentals medarbetare och chefer som deltagare.Originalupplagan är såld i +8 000 ex. (Finns även i danskt band.) Några läsarröster: "Mycket behändig att använda som uppslagsbok vid olika situationer för att motivera sina medarbetare." Matz Wallander, CEO, Idrottens Spel"Boken har hjälpt mig med praktiska tips för att ge ny kraft och inspiration till medarbetarna - varje dag." Merja Wising, Divisionschef Guldfynd "Som ansvarig för en större säljorganisation har den fungerat som en tankeväckande, men också som en uppslagsbok som jag kommer tillbaka till när jag behöver inspiration att utveckla mitt ledarskap. Jag rekommenderar den till alla som har någon form av ledaruppdrag."Joakim Andersson, Country Manager, Glamox Luxo Lighting ”Konkret, enkelt och rakt på sak.”Ingrid Alestig, affärsutvecklare, Novasell ”En blandning av kloka insikter och en operfekt charm.”Anna Lindström, motivationsledare, Brunnsvik Folkhögskola”Ger många praktiska tips hur man tillämpar coachingen i verkligheten.”Ola Eklund, Nordea Försäkring ”Ett litet uppslagsverk för mig som chef.” Pia Bernåker, regionchef Forex Bank

Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom off... Konsten att få andra att prestera : Författare: Kenth Åkerman: Releasedatum: 2011-01-10 : Upplaga: Serie: Uppläsare: Kenth Åkerman Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Skriv en recension.

Hos dig inom 7-11 arbetsdagar. Fri frakt för medlemmar.

RELATERADE BÖKOR