Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet

Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet - Staffan Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Johansson
DIMENSIONERA
5,35 MB
FILNAMN
Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet.pdf
ISBN
8634700289157

BESKRIVNING

Den här boken översätter 100 år av beprövat militärt ledarskap till svar och lösningar i organisationer utanför den militära. Du som läser boken kommer att få med dig konkreta verktyg och förhållningssätt att använda i din vardag som chef och ledare. Boken väver samman den militära och den civila världen. Du ska läsa boken om du vill ta del av det som har varit framgångsrikt över tid, oavsett hur omvärlden har sett ut eller vilka forskningsrön som för tillfället fått mest uppmärksamhet. Med stöd av 20 typiska utmaningar i vardagen och lika många lösningar från det militära ledarskapet kan du skapa din egen ledarskapsbank. Om det vore en militär uppgift att läsa denna bok, då skulle jag säga att "det är en order", men mer om det i boken..

Köp boken Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet hos oss! Allra finaste du : en spänningsroman inspirerad av berättelser om verkliga händelser .pdf Hämta Ebba Mörner. Allt som blir kvar ebok - Sandra Beijer .pdf.

Anklagelsen .pdf Hämta Bandi. Det Sista Manliga Yrkesmonopolet - Genus Och Militärt Arbete I Sverige 1865 ... Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet.

RELATERADE BÖKOR