Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik

Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik - Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén
DIMENSIONERA
5,14 MB
FILNAMN
Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik.pdf
ISBN
2650216050087

BESKRIVNING

Samfälligheter är en praktisk och begriplig handbok för dig som har en andel i en samfällighet eller är engagerad i en samfällighetsförening, t ex om du sitter i styrelsen eller är revisor eller på något annat sätt deltar i föreningsarbetet. Boken är heltäckande när det gäller de mycket speciella reglerna kring juridik, skatt och ekonomi för samfälligheter. Dessutom får du många handfasta råd och tips om det praktiska arbetet i en samfällighetsförening. Ur innehållet: Samfällighetsföreningens uppgifter Olika typer av samfälligheter Marksamfälligheter gemensamhetsskogar, grustag, linsänken, allmänningar, bysamfälligheter Anläggningssamfälligheter vägsamfälligheter, vattenreglering, skogsbilvägar, gemensamhetsanläggningar Jakt och fiskevårdsområden Samfälligheter som är egna skattesubjekt Samfälligheter som beskattas hos delägarna Skatteregler och momsregler Kontrolluppgifter Bokföring, bokslut och revision Föreningsstämman Styrelsearbetet Andelstal Utdebitering Statsbidrag

Björn Lunden information AB Lazar, Ruxandra, 2005: Enskilda vägar - kommunalt bidrag i Skånes ... Land och stad: svenska samhällen och livsformer från medeltid till nutid, Mats Hellspong, Orvar Löfgren 1972. ANNAT NYTTIGT Samfälligheter.

| Bestories | Billigt, snabbt, enkelt | Fri frakt FASTIGHETSBESKATTNING är en praktisk handbok om skatt, redovisning och juridik för fastighetsägare. Tar upp både löpande beskattning och kapitalvinstbeskattning.

RELATERADE BÖKOR