Riskkapital : private equity- och venture capital-investeringar

Riskkapital : private equity- och venture capital-investeringar - Michael Nyman, Jonatan Lundgren, Carl Christian Rösiö | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Nyman, Jonatan Lundgren, Carl Christian Rösiö
DIMENSIONERA
6,13 MB
FILNAMN
Riskkapital : private equity- och venture capital-investeringar.pdf
ISBN
6968135661705

BESKRIVNING

Detta är den andra upplagan av Riskkapital – en sammanställning om private equity och venture capital på svenska. I boken behandlas på ett lättförståeligt och övergripande plan bl.a. den svenska private equitybranschen, investeringsstrategier, finansieringsformer, investeringsprocessen och andra juridiska frågeställningar som följer av både en investering i portföljbolag samt exit från investeringen. Boken beskriver och innehåller även ett modellavtal för investering som illustrerar många av de för branschen särskilda avtalsteknikerna.Sedan den första upplagan av Riskkapital kom ut år 2002 har kartan för den svenska riskkapitalmarknaden till stor del ritats om. Intresset för private equity har ökat markant och Sverige är numer ett av de absolut ledande länderna i Europa avseende t.ex. anskaffning av riskkapital från investerare. Riskkapitalbranschen har även under denna tid genomgått en dramatisk förändring som en följd av både den utbredda finanskrisen år 2008 samt skuldkrisen i Europa år 2010.

Finns i lager. Köp Riskkapital : private equity- och venture capital-investeringar av Michael Nyman, Jonatan Lundgren, Carl Christian Rösiö på Bokus.com. private equity- och venture capital-investeringar av Michael Nyman Jonatan Lundgren Carl Christian Rösiö ( Bok ) 2012, Svenska, För vuxna Ämne: Riskkapital : juridik och lagstiftning, Sverige, Riskkapital är en relativt ovanlig form av finansiering, majoriteten av bolag finansieras via försäljningsintäkter, kapital från ägarna, familj och vänner etc.

På MAQS har vi lång och dokumenterad erfarenhet av att biträda såväl svenska som internationella riskkapitalbolag i samband med investeringar och omstruktureringar. Eftersom vi är en fullservicebyrå kan vi hjälpa er i samtliga steg i att planera och genomföra transaktioner och projekt. vid private equity och venture capital-investeringar har jag dock, på grund av den starka internationella influensen, kunnat begagna mig av artiklar härrörande från internationella tidskrifter.

RELATERADE BÖKOR