Strategiska loopen

Strategiska loopen - Ingela Sjölund / PlanB | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingela Sjölund / PlanB
DIMENSIONERA
7,86 MB
FILNAMN
Strategiska loopen.pdf
ISBN
2633481160911

BESKRIVNING

I Strategiska loopen går vision och vardag hand i hand.PlanB har tillsammans med kunder utvecklat en processmodell för framgångsrika utvecklingsarbeten. Vi kallar den Strategiska loopen.Denna bok beskriver processmodellen som ger oss förutsättningar för framsteg och genombrott genom brett engagemang. Vi gör en resa genom Loopen och börjar med att nyfiket spana i verkligheten för att förstå det som händer omkring oss. Vi är öppna i vårt sökande och har nära till innovation. Med nya fynd och ökande samsyn blir vi sedan beredda att göra vägval och fatta beslut om i vilken riktningvår verksamhet/avdelning eller organisation ska utvecklas. Tydliga visioner, mål och strategier gör oss praktiska och uthålliga, och på köpet passionerade! När vi är framme i Loopens sista steg så börjar vi spontant om från början. Den loopande rörelsen har blivit en del av vår naturliga utveckling och en förutsättning för att komma vidare.

Boken lägger stor vikt vid de grundläggande begreppen inom par... OODA-loopen, svensk krishantering och hybridkriget. Av Lars Holmqvist | 2019-07-02T20:22:39+02:00 31 jan 2016 | Försvar och säkerhet | ...

Tack! Bokdata - Ingela Sjölund / PlanB. Fråga. Du [1] signerar en mycket stimulerande uppslagsbok, inte bara för att den medger ett återupptäckande av ett antal koncept och författare utan också för att du tar upp ett antal koncept som idag är mycket omdebatterade.

RELATERADE BÖKOR