AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv

AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,35 MB
FILNAMN
AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv.pdf
ISBN
8668054598254

BESKRIVNING

Robotisering och utvecklingen av artificiell intelligens, AI, upptar en central plats i debatten om framtidens samhälle. Den tekniska förändringen kommer att påverka våra vardagsliv alltifrån hur fabriksgolvet organiseras till hur vi interagerar på internet. Prognoserna om framtiden lyfts ständigt fram i media, men är de egentligen rimliga? I AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv studerar en grupp forskare idéer och föreställningar kring automationen, såväl historiskt som i ljuset av dagens diskussioner om artificiell intelligens. Hur tänker vi och pratar om den tekniska utvecklingen? Den kommer att ingripa i våra liv på olika nivåer, men har vi möjlighet att välja en framtid utan AI? I framtiden kan antalet arbetstillfällen komma att minska vilket möjligen innebär en utveckling mot större ekonomiska och sociala klyftor. Men kanske ger skiftet istället möjligheter att arbeta mindre och dela på jobben? Författarna kommer från olika humanvetenskapliga discipliner och belyser diskussionen om AI i alla dess skepnader. De utforskar hur samtalet förs i dagspress och på arbetsplatser, men också hur det uttrycks i konst och språk.

Omslaget av boken AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv. Hon behandlar mekanisering och abstrakt konst med titeln En apparat för modern konst. AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv inbunden, 2020, Svenska, ISBN 9789188909527 Robotisering och utvecklingen av artificiell intelligens, AI, upptar en central plats i debatten om framtidens samhälle. AI, robotar och föreställningar om morgondagens arbetsliv.

Astronaut. Försvinner om: 5 år Teknik som ersätter: Robotar, humanoida och maskinella. Robotar.

RELATERADE BÖKOR