Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt

Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt - Pia Vingestråhle | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Vingestråhle
DIMENSIONERA
12,10 MB
FILNAMN
Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt.pdf
ISBN
4754764097992

BESKRIVNING

Ledarskap är viktigt. För oss alla. Ett bra ledarskap får oss att trivas och utvecklas - ett dåligt påverkar oss negativt. Hur du som chef väljer att leda påverkar människor. Därför är ditt ledarskap viktigt. Hur ser då framtidens ledarskap ut? Vilka krav kommer att ställas på ledarskapet framöver? Hur ska man agera som chef för att få människor med sig? Hur gör man för att kunna nyttja varje individs fulla kompetens och potential? Hur skapar man effektiva organisationer samtidigt som man får människor att trivas på arbetsplatsen? Att vara chef idag är inte helt enkelt. Ständigt uppkopplad, höga krav, stress, många synpunkter på vad du gör och du dras mellan olika intressen. Att hitta ett bra förhållningssätt i rollen är inte alldeles enkelt. Frågan är hur man på bästa sätt kan hantera sig själv och andra i rollen som chef? Framtidens ledarskap är en praktisk ledarskapsbok som ger dig idéer och inspiration till att utveckla ditt ledarskap. Den lyfter fram ett antal faktorer som kan vara viktiga att beakta om du vill leda på ett framgångsrikt sätt. Det är också en bok som ger dig tips på hur du hittar en plattform att stå på i rollen som chef/ledare. Den sätter fingret på hur du kan förhålla dig och leda på bästa sätt för att kunna hantera krav och vad du kan göra för att trivas i den många gånger krävande rollen som chef/ledare. Boken vänder sig till alla som är intresserade av ledarskap. Kan läsas av chefer, ledare, medarbetare, lärare, rektorer m.fl. ----------------------------Några recensioner: "Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /.../ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!"- Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet - "Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel." - Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud - Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken "Tre böcker du inte får missa". Exempel på återkoppling från läsare: "Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande mm" "Jag tycker din bok är fantastisk"

För att lyckas med det behöver du inte nödvändigtvis ha titeln chef - ett gott ledarskap handlar snarare om att genom olika beteenden lyfta andra till nästa steg i utvecklingstrappan. Ledarskap1 verkar för framgångsrika och friska organisationer och ett samhälle där ett hållbart arbetsliv är en självklarhet. Genom samverkan, ett ständigt lärande och en stark tro på människan och hennes förmåga, kapacitet och potential hjälper Ledarskap1 ledare och organisationer att vara friska. på många sätt tänka om hur vi lever och arbetar tillsammans, detta gäller även inom ledarskap och organisationer.

Med hjälp av förståelse för hur hjärnan fungerar kan man skapa organisationer som är mer förändringsbenägna, med större flexibilitet och förmåga att återhämta sig. Det är också ett sätt att förebygga ... Ledarskapsutbildning ger kunskap om ledarskap.

RELATERADE BÖKOR