Från tomgång till framgång

Från tomgång till framgång - Stefan Arbratt, Jan Marklund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Arbratt, Jan Marklund
DIMENSIONERA
8,63 MB
FILNAMN
Från tomgång till framgång.pdf
ISBN
5594082946672

BESKRIVNING

Fokus på lösning eller problem?Vanligt är att du som nyanställd chef med höga ambitioner vill rusa iväg och ändra på mycket, ibland utan eftertanke. Resultatet kan bli missnöje, nya problem och en chef – du – som förvånat undrar vad det var som blev fel.Det är därför du ska läsa den här boken. Här hittar du lösningsfokuserade verktyg och smarta råd om hur du på ett effektivt sätt saktar ned, lyssnar, spanar och ställer utvecklande frågor – och därmed får en organisation på tomgång att nå framgång.Tillsammans med dina medarbetare bygger du lösningar – och gläds åt det som går bra och blir bättre.· Om det inte är trasigt, försök inte laga det.· Om det fungerar, gör mer av det.· Om det inte fungerar, gör något annorlunda.

Litteratur Går det att förena ett ledarskap som bygger på datainsamling och analyser med ett som är upplyftande, varmt och spontant? Från tomgång till framgång omslag Bild • Dec 27, 2017 14:36 CET. Ladda ner högupplöst bild.

Tillsammans med dina medarbetare bygger du lösningar - och gläds åt det som går bra och blir bättre. · Om det inte är trasigt, försök inte laga det.

RELATERADE BÖKOR