Skadeståndsrätten : en introduktion

Skadeståndsrätten : en introduktion - Jan Hellner, Marcus Radetzki | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Hellner, Marcus Radetzki
DIMENSIONERA
6,59 MB
FILNAMN
Skadeståndsrätten : en introduktion.pdf
ISBN
3574869046127

BESKRIVNING

En pedagogisk översikt över den utomobligatoriska skadeståndsrätten, dvs. reglerna om skadestånd utanför kontraktsförhållanden. Genom hänvisningar till rättsfall ges exempel på hur lagen tillämpas. Ger också en översikt av de försäkringar som för några områden trätt i stället för skadestånd.

reglerna om skadestånd utanför kontraktsförhållanden. Detta är en ny upplaga av ett standardverk på skadeståndsrättensområde som tidigare utkommit i nio upplagor, den senaste2014. Framställningen är omarbetad med hänsyn till lagändringaroch nytillkommen rättspraxis.

Finns i lager. Köp Skadeståndsrätten : en introduktion av Jan Hellner, Marcus Radetzki på Bokus.com. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Skadeståndsrätten : En introduktion Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR