Ideell förening : bilda, styra & utveckla

Ideell förening : bilda, styra & utveckla - Rune Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rune Nilsson
DIMENSIONERA
7,56 MB
FILNAMN
Ideell förening : bilda, styra & utveckla.pdf
ISBN
9750701597626

BESKRIVNING

Föreningslivet i vårt land är omfattande. Nio av tio svenskar är med i minst en förening. Det finns över 200 000 föreningar. Vi är med i lite mer än fyra föreningar i genomsnitt. Föreningslivet berör med andra ord många! Det innebär samtidigt att många kommer in i föreningslivet varje år, utan att känna till den demokratiska tradition som styr det fria och frivilliga föreningslivet. Den här boken vill på ett rättframt och lättillgängligt sätt stärka medlemmarnas ställning i föreningslivet.I föreningen är det medlemmarna som bestämmer. De utser de viktigaste ”verktygen” – styrelsen, revisorerna och valberedningen - på årsmötet. I den modell som inleder boken odlas detta perspektiv på föreningsdemokratin och vi hoppas att du skall gilla den. Bokens innehåll följer sedan modellen och beskriver ”ett år med föreningen”.Rune Nilsson har gedigen föreningserfarenhet och har skrivit många böcker i ämnet.

Köp boken Ideell förening : bilda, styra & utveckla hos oss! Så fungerar en ideell förening Sidan blev senast uppdaterad: 2019-10-17 En ideell förening har ett ideellt ändamål eller bedriver ideell verksamhet. En ideell förening får inte ha till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva affärsmässig verksamhet. Ideell förening : bilda, styra & utveckla Författar-presentation: Rune Nilsson: Inbunden.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR