69 Tips på hur du blir en hållbar ledare

69 Tips på hur du blir en hållbar ledare - Carina Lätt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Lätt
DIMENSIONERA
6,68 MB
FILNAMN
69 Tips på hur du blir en hållbar ledare.pdf
ISBN
9955948272388

BESKRIVNING

Bokmarknaden översvämmas av böcker som handlar om vad du som ledare kan göra för att verksamheten ska fungera bättre och medarbetarna må bra. Men författaren har saknat en bok som stöttar dig i ditt personliga ledarskap, så att du kan bli en hållbar ledare. Den här boken är enbart till för din egen ledarutveckling.I boken får du genom vardagliga och tankeväckande exempel, tips på hur du kan bli en hållbar ledare. För att bli det behöver du sträva efter balans i ditt liv och tänka på att du lever 24 timmar om dygnet, och att allt påverkar allt.Du är regissören i ditt eget ledarskap, både nu och i framtiden!Carina Lätt (författaren) har mångårig erfarenhet som föreläsare, konsult och arbetsledare inom personalområdet samt som chefscoach och utvecklingsledare för chefer inom privat och offentlig sektor. Hon är beteendevetare, med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi, internationellt certifierad coach samt utbildad inom olika dramatekniker.Hennes första bok "Att coacha grupper" , gavs ut av bokförlaget Liber och blev nominerad till årets HR-bok 2009. Denna bok kommer att ges ut i omarbetat nytryck under hösten 2015. Boken "69 tips på hur du blir en hållbar ledare" har sålts på säväl Bokgrossisten som Pocketshop. Under hösten 2015 har även bokförlaget Liber lanserat Carina Lätts nya bok "Ny som chef - Ny som ledare".-

Köp 69 Tips på hur du blir en hållbar ledare av Carina Lätt på Bokus.com. Boken har 3 st läsarrecensioner. Pris: 100 kr.

Fråga din grupp hur ni kan stötta varandra och lösa problem. Genomför förslagen och uppmärksamma positiva beteenden du ser. Att bli mer hållbar är idag något som krävs av både privatpersoner och företag, både vad gäller miljötänk och socialt ansvar.

RELATERADE BÖKOR