CSR: Företagsansvar i förändring

CSR: Företagsansvar i förändring - Maria Grafström, Pauline Götheberg, Karolina Windell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Grafström, Pauline Götheberg, Karolina Windell
DIMENSIONERA
12,16 MB
FILNAMN
CSR: Företagsansvar i förändring.pdf
ISBN
5361344858900

BESKRIVNING

Boken ger en översikt inom CSR och fungerar som underlag för reflekterande diskussioner om företagets roll och ansvar i samhället.Läs merBoken visar hur och varför idéer om företagsansvar förändras över tid och ger insyn i hur företag kan hantera dessa föränderliga krav på ansvarstagande. Den teoretiska diskussionen varvas med praktiska exempel från företag och andra organisationers arbete med socialt ansvar och hållbarhet.Denna andra upplaga är baserad på aktuell forskning inom området och har genomgående uppdaterats med nya exempel på hur företag tar sig an frågor om samhällsansvar. Författarna har särskilt utvecklat diskussionen om anseende, kommunikation och sociala medier med utgångspunkt i det förändrade medielandskap som växer fram.Boken riktar sig till studenter inom ekonomi och andra samhällsvetenskapliga ämnen på universitet och högskolor samt till företag och andra organisationer som är intresserade av bokens frågeställningar.Om författarnaMaria Grafström är docent i företagsekonomi och verksam forskare vid Stockholm Centre for Organizational Research (Score) vid Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet. Pauline Göthberg, ekon.dr, arbetar som nationell samordnare för Sveriges landsting och regioners arbete med hållbar upphandling. Hon är även affilierad forskare vid Centrum för Bank och Finans, Kungliga Tekniska Högskolan. Karolina Windell är ekon.dr och verksam forskare vid Stockholm Centre for Organizational Research (Score) vid Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet.

Enkel sökning Avancerad sökning - Forskningspublikationer Avancerad sökning - Studentuppsatser Statistik . English Svenska Norsk.

Lediga jobb; Om Liber; Event; Nyhetsbrev; Kontakt och kundservice CSR - Företagsansvar i förändring Nyhet • Sep 07, 2015 10:59 CEST Boken ger en översikt inom CSR och fungerar som underlag för reflekterande diskussioner om företagets roll och ansvar i ... 6 2.Teori och metod 2.1 Teori Teorin grundar sig på litteraturen CSR: företagsansvar i förändring av Maria Grafström, Pauline Göthberg och Karolina Windell samt Värdeskapande CSR hur företag tar ansvar av Tommy Borglund och medförfattarna Hans De Geer och Mats Hallvarsson. Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund. Bokus Adlibris.

RELATERADE BÖKOR