Marknadsundersökning : en handbok

Marknadsundersökning : en handbok - Lars Christensen, Nina Engdahl, Carin Grääs, Lars Haglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Christensen, Nina Engdahl, Carin Grääs, Lars Haglund
DIMENSIONERA
5,91 MB
FILNAMN
Marknadsundersökning : en handbok.pdf
ISBN
4606632705286

BESKRIVNING

Denna grundläggande handbok leder dig genom marknadsundersökningsprocessens alla moment, från den inledande problemanalysen, över metodval, urval och olika datainsamlingstekniker, till analys och tolkning av data och slutligen den skriftliga och muntliga presentationen av resultaten.Handboken innehåller många konkreta råd och rekommendationer om hur du ska gå till väga och tips om vad du behöver tänka på i en marknadsundersöknings olika faser. Du får inblick i en undersöknings etiska aspekter samt kunskaper om marknadsundersökningsbranschen. Branschen förändrar sig snabbt. Inte minst har ny IT-teknik möjliggjort nya former för marknadsanalys. I denna fjärde upplaga går författarna i detalj igenom det senaste kring teorier och tekniker för att genomföra marknadsundersökningar.Marknadsundersökning riktar sig främst till högskole- och marknadsdiplomstudenter som läser grundläggande marknadsföringskurser samt till uppsatsstudenter som ska genomföra marknadsundersökningar. Vidare vänder sig boken till dig som genomför marknadsundersökningar i arbetet eller beställer och använder marknadsundersökningar och därför måste kunna bedöma deras kvalitet.“Denna bok är i högsta grad välkommen. Den ökade fokuseringen på kunder och kvalitet har gjort att företag i allt högre grad blivit beroende av marknadsundersökningar. Genom avreglering och privatisering har också behovet av undersökningar ökat i offentlig sektor. Kunskaperna om hur man  genomför och tolkar resultaten är emellertid mycket varierande. Boken behandlar på ett pedagogiskt sätt både kvantitativa och kvalitativa undersökningsmetoder. Den ger råd för direkt tillämpning. Läs och lär!”Evert Gummesson, professor i marknadsföring, Stockholms universitet

Fri ... Under 2016 har en ombearbetning skett och nu i höst släpptes den fjärde upplagan av "Marknadsundersökning - en handbok". Boken går igenom en undersöknings alla moment - från idé och problemformulering till resultat och presentation - och är full av konkreta råd och tips för att direkt kunna tillämpas på en kvantitativ eller kvalitativ undersökning! Under 2016 har en ombearbetning skett och nu i höst släpptes den fjärde upplagan av "Marknadsundersökning - en handbok".

180 kr Bokbörsen: Vägen till förändring : en handbok för överlevnadsarbete. 280 kr Bokbörsen. 15 sep 2014 .

RELATERADE BÖKOR