Att leda på distans - i tid och rum

Att leda på distans - i tid och rum - Maria Nordengren, Bengt Olsen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Nordengren, Bengt Olsen
DIMENSIONERA
9,28 MB
FILNAMN
Att leda på distans - i tid och rum.pdf
ISBN
3354317659692

BESKRIVNING

Vad krävs för att leda en organisation som finns geografiskt spridd? Hur motiverar man personer att verka mot samma mål, trots att de sällan träffas i tid och rum? Boken beskriver svårigheter och möjligheter i detta uppdrag.Läs merDistansarbete förknippar de flesta med distans i tid och/eller rum. Boken vidgar begreppet till att även omfatta kulturell och mental distans. Boken beskriver ur ett ledningsperspektiv olika typer av distansarbete och ger handfasta tips och metoder. Boken fokuserar på skillnaderna mot en traditionell organisation. Den tar också upp de problem som uppstår i en blandorganisation, där en del medarbetare arbetar på plats och en del på distans. Boken visar hur man organiserar och planerar, vilka metoder och tekniska hjälpmedel som finns. Den har rikligt med exempel.Om författarnaMaria Nordengren är konsult inom ledarskap och organisationsutveckling. Bengt Olsen är docent vid Uppsala universitet. Han arbetar inom området effektivare användning av resurser inom företag och organisationer genom flexibelt arbete och lärande.

När du läser på distans har du friheten att själv välja hur du vill lägga upp dina studier. Uppföljning från kunderna och möten på de olika arbetsplatserna är viktiga verktyg för Olivia för att lyckas leda på distans. - Det är absolut nödvändigt att jobba tätt med kunderna.

Finns på följande bibliotek. 0 av 1 exemplar finns att låna, 1 reservationer i kö, ... Att leda och coacha sina anställda på distans är inga bekymmer, men ställer lite andra krav.

RELATERADE BÖKOR