Globala affärer : tidlösa perspektiv och strategiska ramverk

Globala affärer : tidlösa perspektiv  och strategiska ramverk - Erik Wetter, Daniel Tolstoy, Emilia Rovira Nordman, Sara Helén Hånell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Wetter, Daniel Tolstoy, Emilia Rovira Nordman, Sara Helén Hånell
DIMENSIONERA
6,20 MB
FILNAMN
Globala affärer : tidlösa perspektiv och strategiska ramverk.pdf
ISBN
7183887997344

BESKRIVNING

Trots att globalisering och digitalisering har gjort det enklare än någonsin tidigare att etablera sig internationellt, så innebär globala affärer fortfarande stora utmaningar och risker. Många viktiga internationaliseringsbeslut fattas ofta på basis av magkänsla eller personliga kontakter på specifika marknader. Även om detta kan fungera i enstaka fall visar forskning att avsaknaden av en robust strategi gör det svårt att åstadkomma positiva resultat i längden.   Denna bok utgår från tidlösa principer och forskningsresultat från svenska och internationella strategiforskare för att beskriva vilka faktorer som gör globala affärer mer eller mindre framgångsrika. Särskilt fokus läggs vid Dunningmodellen, ett beprövat forskningsbaserat strategiskt ramverk som kan tillämpas av moderna tillväxtföretag som verkar i en global ekonomi.   Dunningmodellens styrka är att den kan hjälpa alla typer av företag att utveckla balanserade insikter och strategier för globala affärer utifrån det enskilda företagets förutsättningar. Insikter och begrepp tydliggörs genom användandet av konkreta exempel från svenska företag från flera olika branscher, exempelvis Annas Pepparkakor, BabyBjörn, auktionshuset Bukowskis, techbolaget Tobii, samt tillväxtföretag inom bioteknik.   Boken är skriven av forskare inom strategi och innovation vid Handelshögskolan i Stockholm och syftar till att sammanfatta relevant forskning och nya insikter på ett så praktiskt och lättillgängligt sätt som möjligt. Den är avsedd för alla som arbetar med olika former av globala affärer i strategiska, operativa, eller rådgivande roller.

207 kr ... Här erbjuds du som är intresserad av litteratur inom affärer, ledarskap, management, ... tidlösa principer och strategiska ramverk.

207 kr ... Här erbjuds du som är intresserad av litteratur inom affärer, ledarskap, management, ... tidlösa principer och strategiska ramverk.

RELATERADE BÖKOR