Beteendebaserad säkerhet : handbok för byggbranschen

Beteendebaserad säkerhet : handbok för byggbranschen - Erik Matton, Fredrik Rosengren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Matton, Fredrik Rosengren
DIMENSIONERA
5,72 MB
FILNAMN
Beteendebaserad säkerhet : handbok för byggbranschen.pdf
ISBN
5607942948077

BESKRIVNING

Byggsektorn är den bransch i Sverige som har de mest skadedrabbade yrkesgrupperna på arbetsmarknaden.Beteendebaserad säkerhet handlar om att identifiera säkra beteeenden och förbättra arbetssätt. Att skapa rätt förutsättningar genom att förstärka säkra beteenden i varje arbetsmoment bygger upp en säkrare arbetskultur och leder till en olycksfri byggarbetsplats.Boken består av en teoretisk och en praktisk del. Den teoretiska delen beskriver de teorier och metoder som kommer från det beteendeanalytiska forskningsområdet inom psykologin. Verktyget BOOST presenteras, ett beteendeanalytiskt verktyg anpassat för organisationer.

Det är begrepp som förknippas med arbetsmiljö och säkerhetsarbete. Men för att nå resultat måste man utgå från beteendet.

7 frågor till Fredrik Rosengren, ingenjör och tidigare arbetsmiljöchef som, tillsammans med Erik Matton, organisationspsykolog, skrivit en bok om beteendebaserad säkerhet på bygget. arbetsmiljö. Tillsammans med Svensk Byggtjänst gav de 2018 ut Beteendebaserad säkerhet - handbok för byggbranschen.

RELATERADE BÖKOR