ÄTA arbeten och ekonomisk reglering enligt AB 04 och ABT 06

ÄTA arbeten och ekonomisk reglering enligt AB 04 och ABT 06 - Eilert Andersson, Stig Hedberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eilert Andersson, Stig Hedberg
DIMENSIONERA
9,75 MB
FILNAMN
ÄTA arbeten och ekonomisk reglering enligt AB 04 och ABT 06.pdf
ISBN
6553962371880

BESKRIVNING

”ÄTA-arbeten och ekonomisk reglering enligt AB 04 och ABT 06” innehåller en närmare beskrivning av regelverket kring ÄTA-arbeten enligt AB 04 och ABT 06 med koppling till AMA-systemet. ÄTA-arbeten står för Ändrings-, Tilläggs- och Avgående arbeten. Här behandlas frågor angående omfattningen av kontraktsarbetena, formkrav för kostnadsreglering, rättighet/skyldighet att utföra ÄTA-arbeten med mera. Boken innehåller även en mer detaljerad beskrivning av den ekonomiska reglering som följer av ÄTA-arbeten, tidsfrister samt närliggande entreprenadrättsliga frågor. ”ÄTA-arbeten och ekonomisk reglering enligt AB 04 och ABT 06” är huvudsakligen skriven för jurister verksamma inom entreprenadrätt, t.ex. advokater, bolagsjurister och domare, men vänder sig även till övriga verksamma inom bygg-, anläggnings- och installationsbranschen, till exempel kalkylatorer, entreprenadchefer och företagsledare.

Bok Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom eilert andersson Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Observera att du bör ta med dig standardavtalen (AB 04 och ABT 06) till kurstillfället för att kunna följa kursen. UTBILDNINGEN GÅR IGENOM: gentemot varandra.

RELATERADE BÖKOR