JA! 2012: Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig

JA! 2012: Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig - Max Söderpalm, Bruce King, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Wal | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Söderpalm, Bruce King, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Wal
DIMENSIONERA
9,57 MB
FILNAMN
JA! 2012: Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig.pdf
ISBN
7019097244864

BESKRIVNING

När var du lycklig senast? Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker.För någon finns lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.Detta är den tredje JA-boken. Den är skriven av elva fantastiska inspiratörer som berättar om sin syn på lycka och ger dig konkreta tips på vad du kan göra för att bli ännu mer lycklig. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att själv skapa lycka i ditt eget liv. 15 kronor per såld bok går till The Chiparamba Foundation, som hjälper barn i södra Afrika som blivit föräldralösa på grund av aids. Chiparamba använder fotboll som ett sätt att nå barnen för att utbilda dem om hiv och aids och skapa hopp för framtiden.

Därför blir vi lyckliga av olika saker.För någon finns lyckan i kärleken till en hund. För någon annan handlar lycka om att förverkliga sina drömmar.

Köp boken JA! 2012 - Sveriges främsta inspiratörer om hur du blir lycklig av Göran Karlsson, Stefan Sebö, Max Söderpalm (ISBN 9789187093180) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR