Att medbestämmandeförhandla

Att medbestämmandeförhandla - Tommy Iseskog | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Iseskog
DIMENSIONERA
12,87 MB
FILNAMN
Att medbestämmandeförhandla.pdf
ISBN
9223677927805

BESKRIVNING

Att medbestämmandeförhandla är i grunden någonting annat än att löne- och avtalsförhandla.Förhandlingstaktiska överväganden hör i princip inte hemma i en medbestämmandeförhandling. "Ge och ta", som är honnörsbegrepp i en avtalsförhandling, ingår inte alls självklart i en medbestämmandeförhandling.Den här boken, som nu föreligger i en fjärde reviderad upplaga, handlar om medbestämmandeförhandlingens praktiska särdrag.

Utbildning E-utbildning Seminarieserien Aktuell Arbetsrätt Föreläsningar Jag undrar vad som gäller i ett fall som detta:Jag har skrivit på ett anställningsavtal avseende ett VD jobb på ett mindreföretag. Mindre än en månad innan jag skall börja kommer styrelsen tillbakatill mig och vill på grund av att personalen starkt fört fram och förordaten annan intern kandidat bryta avtalet.

Panträtt i fast egendom (3 upplagan Iustus 1991, 248 s.). I första hand en lärobok om pantsättning, inteckning och exekution.

RELATERADE BÖKOR