Aktiv lönepolitik : från ord till handling

Aktiv lönepolitik : från ord till handling - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
11,64 MB
FILNAMN
Aktiv lönepolitik : från ord till handling.pdf
ISBN
1052698564882

BESKRIVNING

Allt fler kollektivavtal innehåller regler om individuell och differentierad lön. Avtalen utvecklas mot allt mer övergripande löneavtal med allt mindre detaljregleringar. Denna utveckling innebär stora möjligheter för organisationer att använda lönesättningen som en del i utveckling och styrning. Men utvecklingen innebär också att arbetsgivaren måste ta ett större ansvar för att forma sin egen lönepolitik. Det är via den egna och aktiva lönepolitiken som grunden för en framgångsrik individuell lönesättning skapas.En aktiv lönepolitik innebär också att arbetsgivaren systematiskt kartlägger och åtgärdar förekomsten av osakliga löneskillnader.Detta är en konkret och kortfattad skrift om hur ett aktivt lönepolitiskt arbete kan genomföras. Här finns kortfattad förklaring till dagens löneavtal och praktiska tips och råd. Dessutom finns lönepolitiska frågor att diskutera i ledningsgruppen.Skriften vänder sig främst till HR-avdelningar, ledningsgrupper, fackligt förtroendevalda och andra som är intresserade av att veta mer om lönepolitik.Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lön och lönekriterier, bland annat Arbetsrätt - handbok för chefer och Lönesamtal - handbok för chefer.

Avtalen utvecklas mot allt mer övergripande löneavtal med allt mindre detaljregleringar. Denna utveckling innebär stora möjligheter för organisationer att använda lönesättningen som en del i utveckling och styrning.

i fyra enkla steg - Duration: ... Allt fler kollektivavtal innehåller regler om individuell och differentierad lön. Avtalen utvecklas mot allt mer övergripande löneavtal med allt mindre detaljregleringar.

RELATERADE BÖKOR