Excel för självlärda 2 upplagan

Excel för självlärda 2 upplagan - Annika Thörnlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Thörnlund
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Excel för självlärda 2 upplagan.pdf
ISBN
5884658555545

BESKRIVNING

Att känna till grunderna i Excel tillhör grundkompetenserna som chef – det går inte att komma undan Excel helt enkelt. Men det är många som har det besvärligt och ännu fler arbetar med programmet på ineffektiva sätt.Denna boken har ställt samman det du behöver kunna som chef. Exemplen är hämtade från uppgifter du har som chef – så att du kan lägga fokus på verksamheten och inte på att klura ut hur Excel fungerar. Med grunderna klara blir det dessutom enkelt att koppla ihop Excel med övriga program i familjen som Word och PowerPoint

Men det är många som har det ... Excel för självlärda 2 upplagan av Annika Thörnlund Häftad, Svenska, 2019-10-31 419. Köp.

439 ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom excel + 2019 Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR