Presentationsteknik : om konsten att tala, engagera och övertyga

Presentationsteknik : om konsten att tala, engagera och övertyga - Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén
DIMENSIONERA
7,43 MB
FILNAMN
Presentationsteknik : om konsten att tala, engagera och övertyga.pdf
ISBN
5601466520049

BESKRIVNING

PRESENTATIONSTEKNIK handlar om den ibland svåra konsten att tala avspänt, engagerat och övertygande inför publik.>Boken innehåller massor av tips och råd om hur man förbereder sig och genomför en lyckad presentation, dels när det gäller själva innehållet och upplägget, men också när det gäller den tekniska biten med hjälpmedel av olika slag. Dessutom får du många tips om själva framförandet, exempelvis röst- och talteknik samt kroppsspråk.

Dessutom innehåller boken många tips om själva framförandet, exempelvis röst- och talteknik samt kroppsspråk. Retorik - Konsten att övertyga är en grundläggande utbildning i retorik och presentationsteknik för dig som vill bli bättre på att presentera och informera. En kurs i presentationsteknik, retorik och konsten att nå fram med ditt budskap. Kursens syfte är att du ska ...

| Adlibris Presentationsteknik om konsten att tala, engagera och övertyga. av Björn Lundén (Bok) 2013, Svenska, ...

RELATERADE BÖKOR