Bokföringslagen : En kommentar

Bokföringslagen : En kommentar - Peter Nilsson, Eva Törning | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Nilsson, Eva Törning
DIMENSIONERA
11,60 MB
FILNAMN
Bokföringslagen : En kommentar.pdf
ISBN
2815167850533

BESKRIVNING

Eftersom bokföringslagen är en ramlag måste även förarbetena till lagen liksom allmänna råd och andra uttalanden av Bokföringsnämnden beaktas för att kunna lösa olika problem. Bokföringslagen. En kommentar tar ett helhetsgrepp om bokföringslagen och normgivningen av Bokföringsnämnden. Lagen kommenteras paragraf för paragraf och förarbeten och nämndens normgivning är sorterad så att läsaren på ett enkelt sätt får en bild av olika frågeställningar. I de delar det finns oklarheter behandlas detta särskilt.För att öka förståelsen innehåller Bokföringslagen. En kommentarett stort antal praktiska exempel. Avsikten är att läsaren ska få svar på när, var, hur och på vilket underlag bokföringen ska ske. Detta gäller oberoende av om läsaren är redovisningskonsult, revisor, jurist eller annan som arbetar med frågor relaterade till bokföringslagen. I denna andra upplaga har hänsyn tagits till den nya normgivningen från 2013.

Inkomstskattelagen : en kommentar. Del I och ... Att gestalta en region : källornas strategier och mediernas föreställningar om Öresund Jesper Falkheimer pdf.

Reservationer i kö: 0 Bokföringslagen: En kommentar (Häftad, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Bokföringslagen : En kommentar av Peter Nilsson, Eva Törning Häftad, Svenska, 2015-08-27 456. Köp.

RELATERADE BÖKOR