Ägarstyrning och ägardirektiv : hur du som företagare når dina mål

Ägarstyrning och ägardirektiv : hur du som företagare når dina mål - Rune Brandinger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rune Brandinger
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Ägarstyrning och ägardirektiv : hur du som företagare når dina mål.pdf
ISBN
5934225925264

BESKRIVNING

Oklarheter ? eller i värsta fall konflikter ? om vad ägarna egentligen vill med sitt bolag är ett allvarligt hinder för tillväxt i många ägarledda företag. Under senare år har ägardirektiv blivit ett allt vanligare verktyg få att få rätsida på de problemen.I boken ?Ägarstyrning och ägardirektiv? berättar Rune Brandinger om hur ägardirektiv ska användas, vad de kan innehålla och hur de ska tas fram. Boken bygger på ett stort antal praktiska fall, varav ett antal refereras i boken.Rune Brandinger har huvudsakligen ägnat sig åt företagsledning, bl a som koncernchef i Södra, och styrelsearbete. Han har varit ledamot av drygt 70 styrelser och ordförande i 50 av dem. Erfarenheten spänner från ett dussintal börsnoterade bolag, bl a Nordea, till ett stort antal små ägarstyrda bolag.

Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Oklarheter eller i värsta fall konflikter om vad ägarna egentligen vill med sitt bolag är ett allvarligt hinder för tillväxt i många ägarledda företag. Under senare år har ägardirektiv blivit ett allt vanligare verktyg få att få rätsida på de problemen.I boken Ägarstyrning och ägardirektiv berättar Rune Brandinge Låt dig inspireras hur du kan nå dina mål som företagare genom aktiv ägarstyrning.

Kommuner och landsting har en förhållandevis stor del av sin verksamhet i bolagsform och bolagen hanterar en omfattande förmögenhet i form av tillgångar. Idag har ... Ägarstyrning och ägardirektiv : hur du som företagare når dina mål av Rune Brandinger inbunden, 2010, Svenska, ISBN 9789197894708.

RELATERADE BÖKOR