Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb

Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb - Bruce King | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bruce King
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb.pdf
ISBN
6215803242632

BESKRIVNING

GOLD CALLING ? Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesBokning är den enda bok du behöver för att kunna bli framgångsrik i ditt säljande per telefon!Bruce King är tillbaka med uppföljaren till dom internationella succéböckerna med Psychoselling, Sälj så det ryker och Referenser. Det är bara att inse faktum. Vill du ha fler kunder måste du våga lyfta luren. Inte nog med det, du måste säga rätt saker också. Men många tvekar inför att ringa och är negativt inställda till kalla samtal. Bruce King är bäst i världen på att lära säljare att ringa. I Gold Calling ger han dig nya förslag och helt unika metoder som för alltid kommer att förändra din attityd till att ringa kallt. Det kommer att göra dig mycket framgångsrik på ditt företag. Med bokens beprövade tekniker och rätta tankegångar ringer du nämligen bara guldsamtal. Och ångestladdad Cold Calling förvandlas snabbt till extremt lönande GOLD CALLING! "Det jag gillar med Gold Calling är att den är extremt konkret. Det gör att du lätt kommer igång med Gold Calling direkt!" Thomas Lundqvist, författare till Biologisk Försäljning och Bli en bättre ledare och chef Förutom att han själv är en ytterst skicklig säljare så har Bruce King dessutom coachat andra i över 30 år, bland annat inom några av världens mest framgångs- rika företag. Samtidigt har han byggt upp flera affärsrörelser med egna, mycket framgångsrika säljteam.Förutom sina säljböcker är Bruce King känd som författare till de framgångsrika barnböckerna Så blir du en Superbjörn, Superbjörnen och de fem goda gärningarna och Superbjörnen på uppdrag i rymden.

Köp boken Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb av Bruce King (ISBN 9789187093432) hos Adlibris. Fri frakt.

261. Facilitera! : allt du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i workshops Anna Gullstrand ...

RELATERADE BÖKOR