Lönesamtal : vägledning för medarbetare

Lönesamtal : vägledning för medarbetare - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
5,63 MB
FILNAMN
Lönesamtal : vägledning för medarbetare.pdf
ISBN
4385955451472

BESKRIVNING

Detta är en enkel och och konkret vägledning i individuell lönesättning för medarbetare. Materialet kan användas fristående eller som ett komplement till boken Lönesamtal - handbok för chefer.Här finns en kortfattad genomgång av medarbetarens rättigheter och skyldigheter, olika möjligheter att påverka sin lön och konkreta råd inför lönesamtalet. Dessutom finns frågor du kan ställa dig själv för en fortsatt reflektion och frågor att ställa till din chef så att ni gemensamt ska kunna diskutera lönefrågorna.Detta är den andra och reviderade upplagan. Texten är uppdaterad och vägledningen har utökats med två nya avsnitt: Lika lön för lika arbete och arbetsresultat samt Arbetsresultat - inte personliga egenskaper.Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lönesättning och medarbetarsamtal. Bland annat Arbetsrätt - handbok för chefer. Lönesamtal - handbok för chefer, Medarbetarsamtal - handbok för chefer (tillsammans med Sofia Norberg).

PDF 2844kb. En partsgemensam vägledning för lokala parter.

Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning Ylva Ulfsdotter Eriksson ... Detta är en enkel och och konkret vägledning i individuell lönesättning för medarbetare. Materialet kan användas fristående eller som ett komplement till boken Lönesamtal - handbok för chefer.

RELATERADE BÖKOR