Paragrafer för praktiker : entreprenadjuridik för byggsektorn

Paragrafer för praktiker : entreprenadjuridik för byggsektorn - Robin Lundgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robin Lundgren
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Paragrafer för praktiker : entreprenadjuridik för byggsektorn.pdf
ISBN
5469217147468

BESKRIVNING

?Paragrafer för praktiker" är en handbok i grundläggande entreprenadjuridik för mindre entreprenadföretag. Boken passar också den som på ett enkelt sätt vill sätta sig in i vad paragraferna i avtalslagen, AB och ABT med flera innebär för kommersiella entreprenader och vad paragraferna i konsumenttjänstlagen och ABS betyder för konsumententreprenader. Vad ska man tänka på inför anbud och avtal och vad innebär oren accept, spärrförbindelse och skiljeförfarande?

Boken passar också den som på ett enkelt sätt vill sätta sig in i vad paragraferna i avtalslagen, AB och ABT med flera innebär för kommersiella entreprenader och vad paragraferna i konsumenttjänstlagen och ABS betyder för konsumententreprenader. Pris: 151 kr. Häftad, 2011.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Suomalainen.com on Suomalainen Kirjakauppa netissä. Meiltä saat mm.

RELATERADE BÖKOR