Supply Chain Management - Produktion och logistik i försörjningskedjor

Supply Chain Management - Produktion och logistik i försörjningskedjor - Jan Olhager | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Olhager
DIMENSIONERA
4,86 MB
FILNAMN
Supply Chain Management - Produktion och logistik i försörjningskedjor.pdf
ISBN
6813404973355

BESKRIVNING

I denna bok ges en helhetsbild av supply chain management (SCM) genom att den behandlar såväl utformning och styrning som utveckling av produktion och logistik i försörjningskedjor. Eftersom SCM integrerar produktion och logistik, vilket krävs för välgrundade beslut för industriell verksamhet, tar boken upp produktion och logistik i en balanserad framställning, både mellan teori och praktik samt mellan strategisk och operativ verksamhet. Dessutom med en lagom dos matematik där det är lämpligt, i syfte att öka förståelsen för begrepp och sammanhang.Boken vänder sig främst till studerande vid universitet, högskolor och andra lärosäten, men också till konsulter och praktiker inom företag som arbetar med att utforma, planera och utveckla produktion och logistik i försörjningskedjor.

4.11. Logistik i försörjningskedjor - Supply Chain Management. För att utnyttja potentialen i ett effektivt logistikarbete kan man på ett medvetet sätt ständigt fråga vad som adderar värde längs våra flöden och vad som inte adderar värde i processerna för slutkunden. Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden.

Du lär dig exempelvis hur man genomför utvärderingar och leverantörsavtal. Du får chansen att lyfta dina tidigare kunskaper i inköp till en mer strategisk nivå, och du lär dig hur ditt företag kan nå sina mål och bli mer lönsamt. Logistik utgår ifrån flöden inom och mellan företag och inkluderar flöden av varor, tjänster samt information och monetära flöden.

RELATERADE BÖKOR