Ägarskifte och generationsskifte : i företag och lantbruk

Ägarskifte och generationsskifte : i företag och lantbruk - David Gustafsson, Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Gustafsson, Björn Lundén
DIMENSIONERA
3,2 MB
FILNAMN
Ägarskifte och generationsskifte : i företag och lantbruk.pdf
ISBN
9513327198969

BESKRIVNING

ÄGARSKIFTE I FÖRETAG är en praktisk handbok om att överlåta företaget, antingen till ett eller flera barn, eller till någon utomstående. Det kan vara för att du känner att ork eller inspiration tryter och att någon annan skulle kunna driva företaget bättre. Boken behandlar alla aspekter på ett ägarskifte; skattemässiga, avtalsmässiga, familjejuridiska och inte minst mentala. Boken innehåller många exempel och aktuella rättsfall.

Torsten Thuresson och Pehr Hansson, båda Ägarskiften är ett naturligt inslag i företagandets vardag. Förutom de utmaningar som ett ägar- eller generationsskifte innebär för företaget, dess verksamhet och anställda kan det även finnas fördelar då nya ägare kan föra med sig nya idéer, nya nätverk och ny kompetens. Ägarskifte Att sälja och köpa ett företag är komplicerat, inte minst ett lantbruksföretag.

8:38. BL Bokslut ... Ägarskifte i företaget Pressmeddelande • Jan 25, 2019 15:17 CET Den 5 februari bjuder Kompetenscentrum företagsledning och Partnerskap Alnarp in till en heldag om ägarskifte i lantbruks- och ... Lyssna till Angelica Ewö när hon ger exempel på hur ett ägarskifte kan gå till och vilka frågor som är viktiga att ta i beaktande.

RELATERADE BÖKOR