En introduktion till organisationsövergripande riskhantering

En introduktion till organisationsövergripande riskhantering - Ansgar Toscha | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ansgar Toscha
DIMENSIONERA
11,22 MB
FILNAMN
En introduktion till organisationsövergripande riskhantering.pdf
ISBN
5741357624645

BESKRIVNING

Riskhantering har de senaste åren blivit ett allt mer prioriterat ämne på både politikens och näringslivets dagordning. Företagsledare konstaterar idag att affärsmiljön har blivit allt mer volatil och osäker vilket gör att denna osäkerhet behöver hanteras på andra sätt än tidigare. Sam­tidigt kämpar organisationer med att hitta rätt väg att gå för att på bästa sätt identifiera, bedöma, prioritera, hantera och rapportera risker så att uppsatta affärsmål uppnås. Denna bok belyser från ett affärsperspektiv vad organisationer kan vinna på att systematiskt arbeta med risk. Med utgångspunkt i kända ramverk ger författaren en överblick över vilka framgångsfaktorer som behöver finnas på plats för att lyckas med att realisera nyttoeffekterna från systematisk riskhantering, och ger ut­ifrån sin mångåriga erfarenhet från ett stort antal branscher en praktisk arbetsmodell för att nå dit. Boken ger läsaren både kunskap och inspiration i ämnet organisationsövergripande riskhantering (”Enterprise Risk Management ERM”), oavsett om läsaren är en erfaren riskmanager som letar efter nästa nivå i arbetet, en styrelseledamot som vill närma sig ämnet i sitt styrelsearbete, eller en student som vill skaffa sig en första uppfattning för att sedan med hjälp av annan litteratur fördjupa sig i specifika områden.

Företagsledare konstaterar idag att affärsmiljön har blivit allt mer volatil och osäker vilket gör att denna osäkerhet behöver hanteras på andra sätt än tidigare. Sam­tidigt kämpar organisationer med Riskhantering som kontinuerlig förbättring.

Av ... SWERMAs medlemmar kan köpa boken "En introduktion till organisationsövergripande riskhantering" till rabatterat pris 130:- kronor plus moms och frakt. För att ta del av erbjudandet från En introduktion till organisationsövergripande riskhantering.

RELATERADE BÖKOR