Bokomslag

Bokomslag - Anders Nyman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Nyman
DIMENSIONERA
5,31 MB
FILNAMN
Bokomslag.pdf
ISBN
4363315940036

BESKRIVNING

Omslaget är den enskilt viktigaste komponenten i en bok ur försäljningssynpunkt. Det spelar ingen roll hur bra boken är i övrigt har man inte ett omslag som väcker läslust kommer boken bli svårare att sälja.Det sägs att man har cirka 2-3 sekunder på sig att övertyga en presumtiv köpare, och då förstår man hur viktigt det är att omslaget ger mersmak.I Bokomslag presenterar formgivaren och förläggaren Anders Nyman vikten av ett omslag och bryter ner ämnet i lättuggade munsbitar. Han ger förslag på hur du kan höja upplevelsen av omslaget du arbetar med och ger även konkreta tips på hur du kommer igång med ditt arbete i InDesign.Om du har planer på att formge och producera ett bokomslag, oavsett om det är för egen del eller åt någon annan, så är det här din kompletta guidebok för ändamålet.Boken tar upp bandstyper, disposition av omslagsark, val av typsnitt, hur man väljer omslagsbild, hur man väger ett omslag, exempel på re-design och mycket mer. Boken innehåller även en praktisk checklista och många exempel och referenser.Förord av Tina Back, Nordlitt

Han ger förslag på hur du kan höja upplevelsen av omslaget du arbetar med och ger även konkreta tips på hur du kommer igång med ditt arbete i InDesign. Bokomslag - Synonymer och betydelser till Bokomslag. Vad betyder Bokomslag samt exempel på hur Bokomslag används. 8,863 Bäst Bokomslag Mall Gratis Vektorgrafik Nerladdningar från Vecteezy communityn.

Hitta information och översättning här! Våra vita bokomslag i enkelwell finns tillgängligt i flera storlekar som passar format från A4 till A1. Idealisk för leverans av kataloger, böcker, kalendrar och andra medier.

RELATERADE BÖKOR