Fastighetsmäklaren : en vägledning

Fastighetsmäklaren : en vägledning - Per Henning Grauers, Mats Rosén, Lars Tegelberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Henning Grauers, Mats Rosén, Lars Tegelberg
DIMENSIONERA
8,61 MB
FILNAMN
Fastighetsmäklaren : en vägledning.pdf
ISBN
4176913605814

BESKRIVNING

Samhällsutvecklingen inom olika områden inverkar på de förutsättningar, möjligheter och förpliktelser som en fastighetsmäklare måste beakta i sin yrkesutövning.Fastighetsmäklaren – en vägledning behandlar de regler och frågeställningar som fastighetsmäklare i dag behöver känna till. Denna sjätte upplaga har uppdaterats med nya avgöranden gällande tillämpningen av fastighetsmäklarlagen. Boken har även i övrigt aktualiserats och förtydligats på flera ställen, såsom inom de för en mäklare viktiga områdena miljörätt och diskrimineringslagstiftning samt reglerna kring penningtvätt och finansiering av terrorism. I framställningen om fastighetsköpet belyses definitionen av ägandeformen ägarlägenhetsfastighet samt olika former av arrenden. Här tas även upp risken för en kostsam jämkningsskyldighet för en säljare som är frivilligt skattskyldig för mervärdesskatt.Fastighetsmäklaren – en vägledning är avsedd att användas i undervisningen för blivande fastighetsmäklare, liksom för jurister som vill orientera sig i frågor som rör fastighetsmäklare och för praktiskt verksamma fastighetsmäklare. Självfallet är boken en kunskapskälla för andra intresserade som önskar fördjupade kunskaper inom de behandlade områdena.

Find items in ... Fastighetsmäklaren : en vägledning Denna femte upplaga har i första hand uppdaterats med nya avgöranden gällande tillämpningen av 2011 års lag. Boken har aktualiserats på de områden som den sedan tidigare har tagit upp.Framställningen har även förtydliga... Din fastighetsmäklare i Älvsjö, Bandhagen & Fruängen.

Mer information hittar du här. Fastighetsmäklaren : en vägledning / Per Henning Grauers, Mats Rosén, Lars Tegelberg. Grauers, Per Henning, 1949- (författare) Alternativt namn: Henning Grauers ... 2020, Häftad.

RELATERADE BÖKOR