Fastighetsmäklarlagen : en kommentar

Fastighetsmäklarlagen : en kommentar - Magnus Melin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Melin
DIMENSIONERA
11,30 MB
FILNAMN
Fastighetsmäklarlagen : en kommentar.pdf
ISBN
6744806774934

BESKRIVNING

I den fjärde upplagan av kommentaren berörs ett antal nya avgöranden från Högsta Domstolen, bland annat ett som rör centrala frågor om rätten till provision och ett som behandlar lagens tillämpningsområde vid inkråmsförmedlingar. Vidare finns nya rättsfall från Högsta Förvaltningsdomstolen som rör gränsdragningen mellan ringa förseelse, erinran och varning. Kommentaren är också uppdaterad med ett flertal nya, opublicerade rättsfall, bland annat från Fastighetsmäklarinspektionen, kammarrätten och hovrätterna.

Norstedts Juridik, Stockholm. Övrigt kursmaterial max 100 sidor (tillhandahålles).

Kjellström, Anders och Jingryd, Ola, Kompendium fastighetsmäklarlagen, Malmö högskola (säljes på KFS Bokhandel på Bassänggatan 2) Melin, Magnus: Fastighetsmäklarlagen. En kommentar, 2 uppl., Nordstedts Juridik 2007 Fastighetsmäklarlagen En kommentar.

RELATERADE BÖKOR